Rijschool

Rijschool Nesselande is al sinds 1998 dé rijschool in Gouda, Rotterdam en Krimpenerwaard. Vanuit deze steden worden ook de kleinere omliggende steden bediend. Wij onderscheiden ons van andere rijscholen door een hoge mate van professionaliteit en klantgerichtheid. Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dit wordt tevens door ons lidmaatschap van de VRB en SRB onderschreven.

Mede door onze vooruitstrevende lesmethode, persoonlijke aandacht en begeleiding bereiken wij dan ook een zeer hoog slagingspercentage van 61% bij het eerste praktijkexamen, terwijl het landelijk gemiddelde rond de 42% ligt.

Naast onze losse rijlessen bieden wij ook complete rijopleidingen, spoedopleidingen en 10-daagse-rijopleidingen aan. De rijopleidingen die wij aanbieden worden individueel opgesteld. Voor scooter en aanhangwagen kan het zelfs al in 1 dag. Dus voor een ieder een passende rijopleiding!

Wij geven rijles in auto (schakel & automaat), scooter, brommer, motorfiets en aanhangwagen.

Bij Rijschool Nesselande zijn we 6 dagen per week beschikbaar om jou rijles te geven. Je hoeft alleen maar te bellen en je kunt direct van start. Onnodig wachten op een datum voor je praktijkexamen is er bij ons dus ook niet bij. Ben je klaar om af te rijden dan kun je bij ons direct met je instructeur in de auto een examen boeken.

Altijd gelijk weten waar je aan toe bent en op een leuke en doelgerichte manier vlot je rijbewijs halen. Dat is waar we bij Autorijschool Nesselande naar streven.

Rijschool Nesselande verzorgt o.a. rijlessen in: BergambachtBerkenwoude,  Boskoop, Capelle aan den IJssel, Gouda, Gouderak, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Lekkerkerk, Moerkapelle, Moordrecht, Nesselande, Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Reeuwijk, Rotterdam, Stolwijk, Waddinxveen, Zevenhuizen, Zoetermeer en Zuidplas.