Brommer rijbewijs halen

Ben je op zoek naar een leuke en goede rijschool voor het behalen van je brommer(AM) rijbewijs? Dan ben je bij Rijschool Nesselande aan het goede adres! Bij ons kan je op een snelle en leuke manier je brommer rijbewijs halen. Wij snappen dat jij zo snel mogelijk de weg op wilt met je scooter, brommer of snorfiets en wij willen jou hierbij helpen.  Lees hieronder waarom jij moet kiezen voor Rijschool Nesselande!

Intake rijles aanvragen? Vul onderstaand formulier in.

  We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Kies voor brommer rijlessen bij Rijschool Nesselande

  Het slagingspercentage van de rijscholen in Nederland is gemiddeld 42%. Bij Rijschool Nesselande hebben we een hoog slagingspercentage van maar liefst 62%! Bij ons ben je onderaan de streep goedkoper uit, omdat wij er alles aan doen om jou zo snel en goed mogelijk te laten slagen. Hoe behalen wij een hoog  slagingspercentage? Daar hebben we een simpel antwoord voor; persoonlijke aandacht en begeleiding. Wij nemen de tijd voor jou en bepalen samen met jou het tempo. Zo gaan we nooit te snel of juist te langzaam en kunnen we het door jou gewenste tempo aanhouden. Je weet gelijk waar je aan toe bent en zo kan jij samen met de instructeur op een leuke en doelgerichte manier je brommer rijbewijs halen. Lees hier meer over onze rijschool.

  De instructeurs

  Alle instructeurs van Rijschool Nesselande zijn erkend en in bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De instructeurs worden regelmatig up-to-date gehouden door middel van trainingen. Zoals we eerder hebben aangegeven, vinden we persoonlijke aandacht en begeleiding belangrijk bij onze rijschool. Onze instructeurs werken ook allemaal met een instructiekaart. Dit doen we om vorderingen van de cursist per onderdeel bij te houden. Op deze manier kunnen we met jou bijhouden op welk niveau je zit en je kan zelf inzien hoe snel je vorderingen maakt. Zo ben je aan het einde van de rit helemaal klaargestoomd om het praktijkexamen in te gaan. Door de persoonlijke en enthousiaste manier van lesgeven begeleiden onze instructeurs je naar het behalen van je brommer praktijkexamen!

  Brommer rijbewijs halen

  Je haalt bij ons je brommer rijbewijs in twee stappen. Eerst je theoriecertificaat behalen en dan het praktijkexamen. Ook met je theorie examen brommer kunnen wij je helpen. Wij bieden namelijk een brommer theorie boek met training aan tot aan hele dagcursussen. Lees hier meer om je brommer rijbewijs theorie te halen bij rijschool Nesselande.

  Nadat je in bezit bent van een theoriecertificaat starten we met praktijklessen voor je scooter of bromfiets rijbewijs. Je kunt bij ons je brommer rijbewijs halen in 1 dag of twee dagdelen. Nadat jij samen met je instructeur de rijlessen gevolgd hebt en jullie besproken hebben dat je klaar bent voor het examen, kan je brommer praktijkexamen ingepland worden. Je kunt dan officieel je bromfiets rijbewijs halen en dat is natuurlijk altijd spannend! Wij stomen jou helemaal klaar voor het examen, zodat je met een goed gevoel kunt laten zien aan de examinatoren dat jij individueel de weg op kan en het voertuig volledig beheerst.

  Kosten brommer rijbewijs

  Hoe duur is een brommer rijbewijs? Hoeveel kost een brommer rijbewijs? Wat zijn de bromfiets rijbewijs kosten bij Rijschool Nesselande? Dit zijn algemene vragen die vaak worden gesteld. Op onze prijzen pagina hebben we alle kosten voor jouw brommer rijbewijs op een rijtje gezet. Vind je het lastig om te kiezen welk brommer rijbewijs pakket bij jou past? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op.