Motorrijbewijs halen met de leukste Motorrijlessen!

Je motorrijbewijs halen doe je eenvoudig en snel met de leukste motorijlessen bij Rijschool Nesselande! Ben je op zoek naar het ultieme gevoel van vrijheid? Wil je lekker kunnen toeren over binnenwegen, langs riviertjes en door bossen? Dan is het motorrijbewijs echt wat voor jou. Rijschool Nesselande is dé specialist op het gebied van motorrijles in Zuid-Holland. Vraag vandaag nog een vrijblijvende intake-rijles aan!

Profiteer van onze voorjaarsactie en behaal jouw motorrijbewijs nu tegen extra lage prijzen! Schrijf je snel in want VOL = VOL

 

Motorrijlessen

Onze motorrijlessen starten in Gouda/Waddinxveen. Op deze locatie hebben we een perfect motoroefenterrein. De eerste rijlessen kun je dus zonder stress volgen! Voor de rijlessen op de openbare weg volgen onze instructeurs je op de motor. Uiteraard zijn zowel handschoenen, helmen, jassen en broeken in alle maten aanwezig. Je mag hier gratis gebruik van maken. We geven les in de volgen motorrijbewijzen:

  • Het zware motorrijbewijs A, onbeperkt vermogen (24 jaar en ouder).
  • Het middelzware motorrijbewijs A2, max 35kw vermogen (vanaf 20 jaar)
  • Het lichte motorrijbewijs A1, max 11kw vermogen (vanaf 18 jaar )

 

In de winter hebben wij speciale winterkleding waar onze leerlingen gratis gebruik van kunnen maken. Ook zijn onze motoren voorzien van handvat verwarming. Zo blijven de handen altijd lekker warm. Wij bieden diverse type motorijlessen aan.

Wat kost motorrijles?

Wat motorrijles kost hangt af van het feit of je voor losse rijlessen gaat, motorrijles pakketten, met- of zonder theorie, motorrijles examens en eventuele extra trainingen. Bij ons kost motorrijles altijd relatief weinig ten opzichte van de concurrenten doordat wij altijd scherp geprijsde, complete motorijlesspakketen hebben. Daarnaast hebben we vaak zeer aantrekkelijke acties waardoor je goedkoop kunt motorrijlessen. Hou hiervoor onze actiepagina in de gaten.

Motor proefles

Ben jij nieuwsgierig naar hoe het voelt om op een motor te rijden? Boek dan een proefles motorrijden bij onze motorrijschool en ervaar de vrijheid en spanning van het motorrijden. Onze professionele instructeurs staan klaar om jou te begeleiden tijdens de motorrijles proefles en geven je persoonlijk advies. De proefles biedt de perfecte gelegenheid om te ontdekken of motorrijden iets voor jou is en om kennis te maken met onze rijschool en instructeurs.

Wacht niet langer en boek vandaag nog jouw proefles motorrijden, zodat jij snel kunt genieten van de sensatie van het motorrijden. Wil je de proefles motorrijden cadeau doen? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Met spoed je motorrijbewijs halen?

Bij Rijschool Nesselande is het ook mogelijk om je motorrijbewijs met spoed te behalen. De meest leerlingen halen hun rijbewijs binnen 6 tot 12 weken, maar dit kan ook al in 7 dagen! Voor dat jij je motorrijbewijs met spoed wilt halen maken we eerst een afspraak voor een intakeles. Hierin bespreken en bepalen we je aanvangsniveau en je leersnelheid. Zo kunnen we de goede spoedopleiding kiezen die bij jou past. Hierdoor betaal je nooit teveel en heb je een nog grotere kans om te slagen bij het CBR.

Motorrijbewijs halen bij de leukste motorrijschool?

Is motorrijden iets voor jou? Schrijf je dan vandaag nog in voor een Intake-rijles! Je begint op het motoroefenterrein bij onze rijschool in Gouda en hebt altijd een vaste, gezellige motorrij-instructeur. Natuurlijk zorgen wij voor motoren, motorrijkleding en motorhelmen. Je hoeft niets mee te nemen. Andere voordelen van onze motorrijschool:

  • Je bepaalt helemaal zelf wanneer, hoevaak en hoelang je lest.
  • In je eigen tempo of met een spoedopleiding je A, A1 of A2 rijbewijs halen.
  • Hoog slagingspercentage, ruim boven het landelijk gemiddelde.

 

Maar we staan vooral bekend als gezellige rijschool met leuke rijlessen. Vraag nu een intake-rijles aan.