Scooter rijbewijs halen

Wil jij zo snel mogelijk je scooter rijbewijs halen en de weg op gaan? Je scooterrijbewijs snel halen doe je dankzij ons hoge slagingspercentage bij Rijschool Nesselande! Met een scooterrijbewijs kun je lekker toeren, in je eentje of met vrienden, en kan je overal tussendoor. Op een scooter ben je zo op je bestemming, zowel in de polder als in de stad. Daarnaast is een scooter goedkoop in gebruik. Bij ons haal jij je scooter-en brommerrijbewijs in twee stappen: eerst je scootertheorie en dan de scooter praktijkexamens.

Profiteer van onze voorjaarsactie en behaal jouw scooterrijbewijs nu tegen extra lage prijzen! Schrijf je snel in want VOL = VOL

 

Scooterrijlessen

De praktijklessen voor je scooter en bromfiets rijbewijs volg je in Gouda. Bij ons haal jij je scooter rijbewijs in 1 dag of 2 dagen. Maar wat zijn de scooter rijbewijs kosten? Bij Rijschool Nesselande kun je al vanaf € 330 je scooterrijbewijs halen! Hiervoor moet je wel eerst in bezit zijn van een scooter theoriecertificaat. Nadat jij je theorie hebt behaald staat er direct een scooter praktijkexamen voor je klaar. Je kunt dan gelijk de praktijklessen volgen zodat je binnen no-time met je scooter de weg op kunt! Onze scooterrijinstructeurs nemen de tijd voor jou en stomen jou klaar voor het scooter praktijkexamen. Met ons hoge slagingspercentage is de kans groot dat jij snel je AM rijbewijs op zak hebt. Bekijk hier onze scooter rijopleiding pakketten. 

Scooterrijschool Nesselande

Waarom zou jij je scooterrijbewijs halen bij Rijschool Nesselande? Heel simpel. Wij nemen de tijd voor jou, zodat jij met een goed gevoel en zelfverzekerd het scooterrijexamen in gaat. Onze professionele instructeurs zullen jou op elk gebied helpen en nemen hier de tijd voor. Wil jij dat het tempo omlaag gaat of wil je een onderdeel nog extra oefenen? Dan is dit geen probleem en zullen wij dit direct met jou bespreken. De overige voordelen om je scooterrijbewijs te halen bij Rijschool Nesselande zijn:

 • Praktijkexamen is direct in de buurt van de rijschool.
 • Praktijklessen en examen ook mogelijk in 1 dag!
 • Gratis gebruik van onze helmen en handschoenen.
 • Hoog slagingspercentage.
 • Je rijdt op een Piaggio of Kymco.
 • Onze scooterrij instructeurs zijn in het bezit van een verklaring omtrent gedrag.
 • Lessen bij de leukste scooterrijschool van de regio!

 

Scooter theorie

Wij zijn in staat om ervoor te zorgen dat jij je scootertheorie in 1 dag behaalt! Moet je er niet aan denken om avonden lang te leren om je scootertheorie te halen? Dan ben je bij Rijschool Nesselande aan het juiste adres. Voor € 89,- krijg je een complete dagcursus inclusief lunch. Het scootertheorie examen mag je zelf inboeken bij het CBR via www.cbr.nl. zodat je bent vrij om te bepalen wanneer en waar je dit wilt doen. Voor het behalen van je scooter theorie ga je naar de leukste scooterrijschool van Zuid-Holland:

 • Zelfstandig online je scootertheorie leren
 • In 1 of 2 dagen de gehele scooterrijcursus geleerd
 • Scooter theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig
 • Hoog slagingspercentage
 • 20% korting op extra oefenmateriaal.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om thuis je scootertheorie-opleiding te volgen. Wij bieden theoriepakketten aan waarmee je online de theoriecursus doorloopt. Het pakket bevat de theorie, scootertheorie oefenvragen en praktijksituaties die echte verkeerssituaties nabootsen. Het slagingspercentage bij theorie examens ligt aanzienlijk hoger bij kandidaten die een theoriecursus gevolgd hebben. Wij adviseren daarom een klassikale cursus of zelfstandige theoriecursus te volgen. Bekijk hier de pakketten en prijzen voor je scooter theorie.

Kom je scooterrijbewijs halen bij Rijschool Nesselande! Wil je meer informatie over onze scooter rijopleiding of theorie-opleidingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0182 – 20 20 41 of mail ons via [email protected]!