Goedkoop autorijbewijs halen

Wil jij snel en goedkoop je autorijbewijs halen? Kom dan naar Rijschool Nesselande. Wij bieden jou een goede rijinstructeur met een top auto om in te lessen. We bieden losse autorijlessen aan, maar ook pakketten en autorijbewijs spoedcursussen. Schrijf je vandaag nog in bij Rijschool Nesselande en behaal je rijbewijs op je eigen tempo. Wij hebben een hoog slagingspercentage.

Je autorijles volg je bij Rijschool Nesselande

Als rijschool draaien wij al vele jaren mee. Rijschool Nesselande bestaat al sinds 1998. In deze jaren hebben we veel mensen opgeleid tot waardige autobestuurder. Wij onderscheiden ons als rijschool door onze klantgerichtheid en professionaliteit. Uit de cijfers blijkt ook dat we het goed doen vergeleken met andere rijscholen. Wij hebben een slagingspercentage van 61% bij het eerste praktijkexamen terwijl het landelijke gemiddelde op 42% staat. Wij proberen deze lijn goed door te zetten en zelfs te verbeteren. Daarnaast zijn onze autorijlessen ook leuk. Je lest met gezellige rijinstructeurs en rijdt in mooie auto’s! Lees hier meer over onze rijschool.

 

Autorijbewijs kosten

De kosten van een autorijbewijs proberen wij zo laag mogelijk te houden voor onze leerlingen. Een rijbewijs halen is vaak toch wel een dure uitgaven. Daarom bieden wij ook rijbewijs voordeelpakketten aan. Je kunt bij ons een rijlespakket kiezen die bij jou past. De een heeft minder lesuren nodig dan de ander en daarom kan je je bij ons ook laten adviseren. Aan de hand van een toets kunnen wij aangeven welk pakket voor jou het meest geschikt is. Hier komt onze klantgerichtheid ook naar boven. Bekijk de rijlespakketten die wij aanbieden.

Rijbewijs pakketten

9 uur rijles + CBR-praktijkexamen  = € 799

  • Pakket A – € 2.325 – 30 uur rijles + tussentijdsetoets + CBR-praktijkexamen
  • Pakket B – € 2.680 – 36 uur rijles + tussentijdsetoets + CBR-praktijkexamen
  • Pakket C – € 3.030 – 42 uur rijles + tussentijdsetoets + CBR-praktijkexamen
  • Acties – Wij hebben altijd acties waardoor je je autorijbewijs nog goedkoper behaalt.

 

We hebben de prijzen van onze autorijpakketten zo laag mogelijk gehouden. Wij bieden uiteraard ook losse rijlessen aan wanneer je geen interesse hebt in een autorijles pakket. Een les van 60 minuten € 61,00 en van 90 minuten €91,50. Losse lessen stellen wij voor aan mensen die al rijervaring hebben.

Spoedopleiding autorijbewijs

Wij bieden naast losse lessen en de abc pakketten ook nog een spoedopleiding aan. Mocht je echt niet kunnen wachten en wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen dan is dit iets voor jou! Voor aanvang van de Spoedopleiding maken we eerst een afspraak voor een Nesselande-Intakeles. Deze Intakeles duurt 1,5uur. Hierin bepalen we je aanvangsniveau en je leersnelheid. We kunnen hierdoor goed inschatten welke spoedopleiding bij jou past. Zo betaal je nooit teveel en heb je de meeste kans van slagen bij het CBR. Met een spoedopleiding heb je vaak al binnen 6 tot 12 weken je rijbewijs. Natuurlijk kan het ook sneller en kan je in 10 dagen je autorijbewijs al halen. De 10-daagse autorijopleiding is een pakket dat bestaat uit 40 uur autorijles + CBR-praktijkexamen. De kosten hiervan zijn 2990 euro en hiermee dus ook iets goedkoper dan pakket C, omdat je geen tussentijdsetoets aflegt. Lees hier meer over onze autorijopleidingen.

Auto theorie halen met 100% slaaggarantie!

Natuurlijk is het ook mogelijk om je auto theorie bij ons te behalen. Wat zijn de kosten om je auto theorie te halen? Bij ons kun jij je theorie al halen vanaf €69! Hiervoor krijg je onze allies-in-1-box en natuurlijk ook 100% slaaggarantie. Verder kan je ook ons iTheorie pakket afnemen. Complete theorie en online training voor maar €49. Bij ons is alles mogelijk en jij kunt zelf kiezen hoe jij je theorie wilt halen. Bekijk hier ons aanbod voor het behalen van je theorie.

Heb je vragen of wil je meer informatie over het behalen van je auto rijbewijs? Neem dan gerust contact op via de email of bel ons even. Mail ons via info@rijschoolnesselande.nl of bel naar 0182-202041. Wij hopen jou snel te zien bij Rijschool Nesselande!