Goedkoop autorijbewijs halen

Wil jij snel en goedkoop je autorijbewijs halen? Kom dan naar Rijschool Nesselande. Wij bieden jou een goede rijinstructeur met een top auto om in te lessen. We bieden losse autorijlessen aan, maar ook pakketten en autorijbewijs spoedcursussen. Schrijf je vandaag nog in bij Rijschool Nesselande en behaal je rijbewijs op je eigen tempo. Wij hebben een hoog slagingspercentage.

Je autorijles volg je bij Rijschool Nesselande

Als rijschool draaien wij al vele jaren mee. Rijschool Nesselande bestaat al sinds 1998. In deze jaren hebben we veel mensen opgeleid tot waardige autobestuurder. Wij onderscheiden ons als rijschool door onze klantgerichtheid en professionaliteit. Uit de cijfers blijkt ook dat we het goed doen vergeleken met andere rijscholen. Wij hebben een slagingspercentage van 61% bij het eerste praktijkexamen terwijl het landelijke gemiddelde op 42% staat. Wij proberen deze lijn goed door te zetten en zelfs te verbeteren. Daarnaast zijn onze autorijlessen ook leuk. Je lest met gezellige rijinstructeurs en rijdt in mooie auto’s! Lees hier meer over onze rijschool.

Onze lesauto’s

Je rijbewijs halen doe je bij ons in de beste voertuigen. Je rijdt namelijk in een SEAT Ibiza FR of een Volvo V60 Hybride. Deze auto’s zijn van alle gemakken voorzien, zodat jij met een heerlijk en veilig gevoel de weg op gaat. Een goede leeromgeving is natuurlijk erg belangrijk en daarom onderhouden wij onze voertuigen dagelijks. Bij ons is het mogelijk om je rijbewijs te halen in een schakel of in een automaat. Wil je rijlessen volgen in een automaat dan les je in onze Volvo V60 Hybride. Als je rijlessen wilt volgen in een schakel dan les je in onze SEAT Ibiza FR.

Onze werkwijze voor het snel behalen van je autorijbewijs

Om een goede kans van slagen te hebben bieden we bij Rijschool Nesselande de rijopleiding aan die het beste bij jou past. Je kunt zelf kiezen hoe jij je auto rijles wilt volgen en je rijbewijs wilt halen. Bij ons is het namelijk mogelijk om je rijbewijs te halen door middel van losse lessen, een complete rijopleiding, spoedopleiding of een 10-daagse rijopleiding. Schakel of automaat. Zo kies jij helemaal zelf wat je het fijnste vindt en wat het beste bij jou past. Bij rijschool Nesselande werken we niet met wachtlijsten. Je kunt zelfs in de avond rijden en op zaterdag. Alles is dus mogelijk! Je hoeft alleen maar te bellen en je kunt direct van start. Met onze Nesselande-Intakeles weet jij het beste wat bij jou past.

Autorijbewijs kosten

De kosten van een autorijbewijs proberen wij zo laag mogelijk te houden voor onze leerlingen. Een rijbewijs halen is vaak toch wel een dure uitgaven. Daarom bieden wij ook rijbewijs voordeelpakketten aan. Je kunt bij ons een rijlespakket kiezen die bij jou past. De een heeft minder lesuren nodig dan de ander en daarom kan je je bij ons ook laten adviseren. Aan de hand van een toets kunnen wij aangeven welk pakket voor jou het meest geschikt is. Hier komt onze klantgerichtheid ook naar boven. Bekijk de goedkope rijlespakketten die wij aanbieden.

Rijbewijs pakketten

9 uur rijles + CBR-praktijkexamen  = € 699

  • Pakket A 
  • € 1.795
  • 27,5 uur rijles + tussentijdsetoets + CBR-praktijkexamen
  • Pakket B 
  • € 2.150
  • 35 uur rijles + tussentijdsetoets + CBR-praktijkexamen
  • Pakket C
  • € 2.495
  • 42,5 uur rijles + tussentijdsetoets + CBR-praktijkexamen

 

We hebben de prijzen van onze autorijpakketten zo laag mogelijk gehouden. Wij bieden uiteraard ook losse rijlessen aan wanneer je geen interesse hebt in een autorijles pakket. Een les van 50 minuten kost € 41,67, van 60 minuten € 50,00 en van 90 minuten €75,00. Losse lessen stellen wij voor aan mensen die al rijervaring hebben.

Spoedopleiding autorijbewijs

Wij bieden naast losse lessen en de abc pakketten ook nog een spoedopleiding aan. Mocht je echt niet kunnen wachten en wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen dan is dit iets voor jou! Voor aanvang van de Spoedopleiding maken we eerst een afspraak voor een Nesselande-Intakeles. Deze Intakeles duurt 1,5uur. Hierin bepalen we je aanvangsniveau en je leersnelheid. We kunnen hierdoor goed inschatten welke spoedopleiding bij jou past. Zo betaal je nooit teveel en heb je de meeste kans van slagen bij het CBR. Met een spoedopleiding heb je vaak al binnen 6 tot 12 weken je rijbewijs. Natuurlijk kan het ook sneller en kan je in 10 dagen je autorijbewijs al halen. De 10-daagse autorijopleiding is een pakket dat bestaat uit 35 uur autorijles + CBR-praktijkexamen. De kosten hiervan zijn 2000 euro en hiermee dus ook iets goedkoper dan pakket B, omdat je geen tussentijdsetoets aflegt. Lees hier meer over onze autorijopleidingen.

Op welke leeftijd mag je beginnen?

Als je 16,5 jaar bent mag je starten met het volgen van autorijlessen. Je mag dan ook al je tussentijdse toets afleggen. Door de tussentijdse toets weet je hoe je er voor staat en wat er misschien nog verbetert kan worden. Als je 17 jaar bent mag je afrijden bij het CBR. Mocht je geslaagd zijn voor je rijbewijs moet je tot je 18ejaar rijden met een begeleider naast je en moeten zij een begeleider pas voor 2todrive aanvragen bij de RDW. Wanneer je 18 jaar bent mag je alleen rijden zonder begeleider.

Auto theorie cursus

Natuurlijk is het ook mogelijk om je auto theorie bij ons te behalen. Wat zijn de kosten om je auto theorie te halen? Bij ons kun jij je theorie al halen vanaf €39! Hiervoor krijg je een theorieboek en 10 uur training. Of kies voor onze dagcursus theorie auto en behaal je theoriecursus al in 1 dag! Wij verzorgen zelfs de lunch voor jou. Bij ons is alles mogelijk en jij kunt zelf kiezen hoe jij je theorie wilt halen. Bekijk hier ons aanbod voor het behalen van je theorie.

Heb je vragen of wil je meer informatie over het behalen van je auto rijbewijs? Neem dan gerust contact op via de email of bel ons even. Mail ons via info@rijschoolnesselande.nl of bel naar 0624213998. Wij hopen jou snel te zien bij Rijschool Nesselande!