Rijschool Zuidplas

Wij zijn al sinds 1998 de rijschool in de regio Gouda, Rotterdam, Zoetermeer en de Krimpenerwaard. Wij onderscheiden ons van andere rijscholen door onze vooruitstrevende lesmethode, persoonlijke aandacht en begeleiding. Hierdoor bereiken wij dan ook een hoog slagingspercentage bij het eerste praktijkexamen, terwijl het landelijke gemiddelde 20% lager ligt. Wat ons ook uniek maakt is dat wij niet met wachtlijsten werken en je kunt bij ons in de avond rijden of op zaterdag. Er is altijd wel een oplossing bij onze rijschool voor het behalen van jouw rijbewijs.

Bij ons kan je je rijbewijs halen voor de volgende voertuigen;

De rijlessen worden gegeven door leuke, ervaren en professionele instructeurs. Onze instructeurs zijn dan ook allemaal erkend en in bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook worden onze instructeurs regelmatig getraind, zodat ze altijd up-to-date blijven. Wil jij goedkoop rijlessen en snel je rijbewijs halen? Meld je dan nu aan! Meer weten over ons? Ontdek hier meer over onze rijschool, voertuigen en instructeurs.

Rijbewijs halen bij Rijschool Zuidplas

Bij Rijschool Zuidplas kun je ervoor kiezen om je autorijbewijs, scooterrijbewijs, brommerrijbewijs, motorrijbewijs en aanhangwagen rijbewijs te halen door middel van losse lessen, een complete rijopleiding, spoedopleiding of een 10-daagse rijopleiding. Ook is het mogelijk in een schakel of automaat te rijden. Door middel van een intakeles weten wij wat het beste bij jou past. Onze auto’s, motoren en scooters zijn zeer geschikt om mee te lessen door het overzichtelijke formaat en de hanteerbaarheid. Wij beschikken dus over een heerlijke leeromgeving voor iedere leerling en natuurlijk zien onze voertuigen er fantastisch uit!

Rijles prijzen

Wat kost het halen van je rijbewijs? De kosten voor je autorijbewijs starten bij ons vanaf € 699,-. Dit startpakket bestaat uit 9 uur rijles + het CBR-praktijkexamen. Je kunt ook kiezen voor een complete opleiding voor € 1795. Dit pakket bestaat uit rijlessen, tussentijdsetoets en het CBR-praktijkexamen. Wil je toch een losse rijles? Ook dit bieden wij aan! Je kunt al 50 minuten rijlessen voor € 41,67! Vanaf € 319 kun je bij ons  scooterrijopleidingen volgen. Dit pakket bestaat uit rijlessen en het CBR-praktijkexamen. Ook kun je bij ons je motor rijopleiding volgen vanaf € 1030. Dit pakket bestaat uit rijlessen + AVB en AVD-examen. Wij bieden uiteraard nog meer verschillende pakketten aan. Bekijk hier onze rijlespakketten.

Rijbewijs met spoed halen

De meeste leerlingen behalen hun rijbewijs binnen 6 tot 12 weken. Bij ons is het mogelijk om je rijbewijs nog sneller te behalen. Het kan bij namelijk al binnen 10 dagen! Wij maken eerst een afspraak voor een Nesselande-intakeles. Dit duurt ongeveer 1,5 uur. Voor aanvang van een spoedopleiding maken wij hier altijd gebruik van. Zo kunnen wij goed inschatten welke spoedopleiding bij jou past. Je betaalt hierdoor nooit teveel en je hebt de meeste kans van slagen bij het CBR.

Theorie

Wil jij liever ook niet avonden lang in een lokaal zitten om je theorielessen te volgen voor je autorijbewijs, motorrijbewijs of scooterrijbewijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Jij kan je theorie al in één dag bij ons halen. Voor € 89,- krijg je bij ons een complete dagcursus en wij verzorgen voor jou de lunch. Je leert tijden onze dagcursus de materie waarnaar gevraagd wordt tijdens het theorie-examen. Elke klas biedt plek voor ongeveer 15 deelnemers, zodat de instructeur iedereen voldoende aandacht kan geven. Wil jij ook je theorie volgen bij de leukste rijschool van Zuid-Holland en na één dag de deur uitlopen met een theoriecertificaat? Meld je dan nu aan!

Rijbewijs halen bij onze rijschool Zuidplas?

Wil jij snel en betaalbaar je autorijbewijs, motorrijbewijs, brommerrijbewijs of scooterrijbewijs halen bij de leukste rijschool in de regio Zuid-Holland? Meld je nu aan bij rijschool Zuidplas.