Rijschool Bleiswijk

Wij zijn de leukste rijschool in Bleiswijk. Wij onderscheiden ons van andere rijscholen door onze vooruitstrevende lesmethode, persoonlijke aandacht en begeleiding. Hierdoor bereiken wij dan ook een zeer hoog slagingspercentage van 62% bij het eerste praktijkexamen , terwijl het landelijke gemiddelde rond de 42% ligt. Onze rijlessen worden gegeven door leuke, ervaren en professionele instructeurs. Onze instructeurs zijn dan ook allemaal erkend , in bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en worden regelmatig getraind zodat ze altijd up-to-date blijven. Wil jij goedkoop rijlessen en snel je rijbewijs halen? Meld je dan nu aan!

Rijbewijs halen bij Rijschool Bleiswijk

Bij Rijschool Bleiswijk kun je ervoor kiezen om je autorijbewijs, scooterrijbewijs, brommer rijbewijs, motorrijbewijs en aanhangwagen rijbewijs te halen door middel van losse lessen, een complete rijopleiding, spoedopleiding of een 10-daagse rijopleiding. Bij ons kan je je rijbewijs halen voor de volgende voertuigen;

Ook is het mogelijk in een schakel of automaat te rijden. Door middel van een intakeles weten wij wat het beste bij jou past. Onze auto’s, motoren en scooters zijn zeer geschikt om mee te lessen door het overzichtelijke formaat en de handelbaarheid. Wij beschikken dus over een heerlijke leeromgeving voor iedere leerling en natuurlijk zien onze voertuigen er fantastisch uit! Ontdek hier meer over onze rijschool, voertuigen en instructeurs.

Rijbewijs kosten

Wat kost het halen van een autorijbewijs? De kosten voor je autorijbewijs starten bij ons vanaf €699,-. Dit startpakket bestaat uit 9 uur rijles + het CBR-praktijkexamen. Je kunt ook kiezen voor een complete opleiding voor €1795. Dit pakket bestaat uit 27,5 uur rijles + tussentijdsetoets + het CBR-praktijkexamen. Wil jij met spoed je rijbewijs halen? Wij bieden een 10-daagse rijopleiding aan voor €2000. Dit pakket bestaat uit 35 uur rijles + het CBR-praktijkexamen. Wil je toch losse rijles? Ook dit bieden wij aan! Je kunt al 50 minuten rijlessen voor €41,67! Vanaf €319 kun je bij ons je scooterrijopleiding volgen. Dit pakket bestaat uit 2,5 uur rijles + het CBR-praktijkexamen. Ook kun je bij ons je motor rijopleiding volgen vanaf €1030. Dit pakket bestaat uit 12 uur rijles + AVB examen + AVD examen.
Wij bieden uiteraard nog meer verschillende pakketten aan. Bekijk hier onze prijzen en pakketten voor het behalen van je rijbewijs.

Theorie

Wil jij liever ook niet avonden lang in een lokaal zitten om je theorielessen te volgen voor je autorijbewijs, motorrijbewijs of scooterrijbewijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Jij kan je theorie al in één dag bij ons halen. Voor €89,- krijg je bij ons een complete dagcursus en wij verzorgen voor jou de lunch. Je leert tijden onze dagcursus de materie waarnaar gevraagd wordt tijdens het theorie examen. Elke klas biedt plek voor ongeveer 15 deelnemers, zodat de instructeur iedereen voldoende aandacht kan geven. Wil jij ook je theorie volgen bij de leukste rijschool van Zuid-Holland en na één dag de deur uitlopen met een theoriecertificaat? Meld je dan nu aan!

Rijlessen met bijvoorbeeld ADHD of faalangst

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het begeleiden van kandidaten met ADHD, ADD, autisme, faalangst en andere leerbeperkingen. Ook wij zijn van mening dat jij net zoveel kan als ieder ander , alleen dat de weg er naartoe niet altijd vanzelfsprekend is. Het is van belang om met de juist manier van aanpak te werken gedurende de lessen. Wij starten daarom ook met een intake rijles, een gesprek met jou en eventueel met je ouders. Zo kunnen wij met elkaar de omstandigheden in kaart brengen en hiermee rekening houden tijdens de rijlessen.

Rijbewijs halen bij onze rijschool Bleiswijk?

Wil jij snel en betaalbaar je autorijbewijs, motorrijbewijs, brommerrijbewijs of scooterrijbewijs halen bij de leukste rijschool in de regio Zuid-Holland? Meld je dan nu aan!