Rijbewijs halen rijschool Waddinxveen

Wil jij je rijbewijs halen voor je auto, motor of scooter? Kom dan naar Rijschool Waddinxveen. Bij ons kan iedereen zijn rijbewijs halen op zijn eigen tempo. Je kan versneld je rijbewijs halen of je doet iets rustiger aan. Met onze gespecialiseerde rijinstructeurs bieden we iedereen goede rijlessen en zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk je rijbewijs binnen hebt.

Autorijschool Waddinxveen

Wij geven autorijles handgeschakeld in Waddinxveen in een SEAT Ibiza FR. Als je liever voor autorijlessen gaat die in een automaat worden gegeven dan krijg je autorijles in een luxe VOLVO V60 Hybride. Al onze voertuigen zijn netjes en rijk uitgerust. Onze autolessen staan er om bekend dat we efficiënt maar gezellig te werk gaan. Naast dat je veel van ons leert is er weleens tijd voor een grapje. Het gaat er uiteindelijk natuurlijk om dat jij zo snel mogelijk je autorijbewijs haalt. Voor de mensen die niet lang over hun autorijbewijs willen doen bieden wij ook een spoedopleiding aan. Hierbij lessen we meerdere keren in de week en heb jij je autorijbewijs sneller dan normaal.

Motorrijschool Waddinxveen

Wil jij je motorrijbewijs halen? Dan ben je hier op de juiste plek! Wij geven motorrijles met een hoog slagingspercentage. Het lessen doe je bij ons op de nieuwste Honda CB. De sportieve motor zal je samen met onze rijinstructeur leren motorrijden. De motorrijlessen starten in Gouda op het motoroefenterrein bij onze motorrijschool. Je kunt gratis gebruik maken van onze motorkleding. Wij bieden bij het motorrijden rijles pakketten aan, maar je kan het ook per les betalen. Ook bij het halen van een motorrijbewijs kan je met spoed je motorrijbewijs halen.

Scooterrijschool Waddinxveen

In de kosten besparen en snel je scooter rijbewijs halen? Met de scooterrijlessen van Rijschool Waddinxveen zit je snel op je brommer, scooter of snorfiets. Zowel je scootertheorie als praktijk kun je bij ons snel halen dankzij iTheorie. Hier krijg je een theoriecursus en helpen ze je met het voorbereiden voor het theorie-examen. Hiermee haal je snel je onlinescootertheorie examen. Als je het theorie-examen hebt gehaald staan de praktijklessen voor je klaar. Bij ons kun je je scooterrijbewijs in 1 dag halen. De scooterrijlessen worden gegeven op een Piagio of Kymco. Wij als Rijschool Waddinxveen hebben een hoog slagingspercentage en zorgen dat jij zo snel mogelijk je AM-rijbewijs op zak hebt.

Spoedopleiding Waddinxveen

Wil je niet lang wachten en zo snel mogelijk je rijbewijs? Binnen 6 tot 12 weken behalen de meeste leerlingen bij ons met spoed hun rijbewijs. Het kan ook binnen 10 dagen. Het snel halen van je rijbewijs hangt af van je aanvangsniveau. Maak nu nog een afspraak voor de 1,5 uur durende intake les. Na deze les bepalen we welke rijbewijs spoedopleiding het beste bij je past en welke kosten daarbij horen. Doordat we de beste spoedopleiding voor jou bepalen weet je waar je aan toe bent en betaal je nooit te veel. Neem nu nog contact op om te starten met een spoedopleiding!